Florin Salam, BĂTUT CRUNT de INTERLOPI. Starea ACTUALĂ a artistului

Celebrul cântăreț de manele Florin Salam trece prin cea mai grea perioadă din viața lui. După ce în urmă cu doar câteva săptămâni a ajuns la spital, artistul are din nou probleme. Celebrul cântăreț de manele Florin Salam trece prin cea mai grea perioadă din viața lui. După ce în urmă cu doar câteva săptămâni a ajuns la spital, artistul are din nou probleme.
Conform celor de la Wowbiz.ro, Florin Salam el a fost victima unor scene violente. Concret, el ar fi fost bătut de mai mulţi interlopi. Se pare că totul ar fi pornit de la o femeie, soţia unuia dintre interlopi, cu care Florin Salam ar fi băut mai multe pahare. Sursa menționată nu menționează nimic despre starea de sănătate actuală a cântărețului.
Problemele de sănătate ale artistului, unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți de manele din România, ar fi apărut brusc, atunci când medicii i-au interzis să mai urce pe scenă. Potrivit sursei citate, Florin Salam și-a anulat mai multe concerte. „Nu ştiu dacă fanii îşi doresc să audă ce le spun eu, dar pentru o perioadă nedeterminată Florin Salam nu va mai cânta deloc.

Trebuie obligat să facă o pauză. Vocal pentru că şi-a forţat vocea foarte mult, are şi 3-4 cântări într-o singură noapte.
Sunt presiuni care vin din partea unor indivizi, care vor bani. Sunt oameni care nu au treabă cu această lume şi nu ştiu decât să ceară bani şi nu-i intersează de nimic decât venitul lor. Îi pare foarte rău că s-a ajuns în această situaţie, îi roagă pe toţi să îl înţeleagă şi face tot posibilul să se refacă repede şi să fie din nou prezent la evenimente”, a declarat Puiu Iordache, mai scrie Observator.tv

Sursa: evz.ro

Adăugați comentariu

Your email address will not be published.